9789170028908

ISBN - inbunden: 9789170028908
ISBN - pocket: 9789170029776
Orginaltitel: The Point of Rescue
Bandtyp: Inbunden
Sidantal: 432
Utgivningsdatum: 11 maj, 2011
Kategori: Spänning, Våren 2012

Aldrig mer

av: Sophie Hannah

Sally Thorning sitter och tittar på nyheterna med sin man när hon hör ett namn hon aldrig trodde att hon skulle få höra igen: Mark Bretherick. Det är ett namn hon inte borde känna igen.

Året innan blev en tjänsteresa Sally hade planerat inställd i sista minuten. Längtan efter en paus från sitt hektiska liv som småbarnsmamma med ett krävande jobb fick Sally att inte berätta för sin man att resan hade blivit inställd. I stället gav hon sig själv en hemlig semester på ett litet hotell i present. Allt hon ville ha var lite lugn och ro och tid för sig själv. Men så blev det inte eftersom Sally träffade en man … Mark Bretherick.

Alla detaljer stämmer: var han bor, vad han jobbar med, hans fru Geraldine och dottern Lucy. Alla detaljer – bortsett från att bilden på nyheterna visar en man som Sally aldrig har sett förut. Och nu är både Geraldine och Lucy Bretherick döda …

Aldrig mer är Sophie Hannahs tredje psykologiska thriller. Det två första, Lilla hjärtat och Ett perfekt offer, fick ett mycket positivt mottagande i Sverige.

Pressröster om Aldrig mer:

”Hon har fulländat den psykologiska thrillern, alltid med starka kvinnliga karaktärer och nagelbitande spänning.”
– The Bookseller

”En spännande, psykologisk thriller som suger musten ur en på samma sätt som en krävande kompis. Vad är sanning och vad är lögn? Vem kan man lita på?”
– Dagensbok.com

”Hannah låter inte spänningen sjunka för en sekund i denna beroendeframkallande, briljanta och isande thriller.”
– Marie Claire, Book of the Month

”Sophie Hannah blir bara bättre och bättre. Hennes intriger är sluga och oförutsägbara.”
– The Guardian