9789170029080

ISBN - pocket: 9789170029080
Orginaltitel: Hurting Distance
Bandtyp: Pocket
Sidantal: 408
Utgivningsdatum: 11 april, 2011
Kategori: Spänning

Ett perfekt offer

av: Sophie Hannah

För tre år sedan råkade Naomi Jenkins ut för någonting som var så hemskt att hon inte sa ett ord till någon om det. Nu har Naomi ytterligare en hemlighet – sin gifte älskare. När Robert försvinner vet Naomi att någonting måste ha hänt honom. Men polisen är inte lika övertygad, i synnerhet som hans hustru hävdar att han inte alls är försvunnen.

Naomi är desperat. Om hon inte kan övertyga polisen om att Robert svävar i fara tänker hon göra allt för att övertyga dem om att han utgör en fara för andra. Då måste de hitta honom snarast.

Naomi har förmågan att i detalj beskriva en psykopats handlingar. Det enda hon behöver göra är att gräva upp den traumatiska händelsen ur sitt eget förflutna …

Sophie Hannahs första psykologiska thriller Lilla hjärtat fick ett mycket positivt mottagande. Med Ett perfekt offer ger hon ett skrämmande porträtt av ondskan tätt inpå oss och befäster sin ställning bland dagens främsta författare av brittisk spänningslitteratur. Sophie Hannahs psykologiska spänningsromaner har sålt i över en halv miljon exemplar i hemlandet Storbritannien, och rättigheterna till hennes böcker är hittills sålda till 19 länder. Även tv-rättigheterna är sålda, och den kommande tv-serien beskrivs som ”Alfred Hitchcock möter Morden i Midsomer”.

Pressröster om Ett perfekt offer:

”Jag gillar psykologiska thrillers och älskar brittiska småstadsskildringar. Här får man mycket av båda delarna plus en skicklig skildring av den tunna linjen mellan kärlek och besatthet.”
- Bokhora