Paranoia, Joseph Finder

ISBN - inbunden: ISBN 978-91-7002-175-6
Orginaltitel: Paranoia
Bandtyp: Inbunden, Kartonnage
Sidantal: 484 sidor
Utgivningsdatum: 29 maj, 2012
Kategori: Spänning

Paranoia

av: Joseph Finder

Adam Cassidy är tjugosex år och har en undanskymd ställning hos elektronikjätten Wyatt Telecom. Han är en medelmåtta utan ambitioner, men har ett stort hjärta.

Med avsmak iakttar han ledningsgruppens vräkiga fasoner och bestämmer sig för att spela dem ett litet spratt. Genom att använda några av Wyatts representationskonton ordnar han en avskedsfest för en lagerarbetare för sjuttioåtta tusen dollar.

Adam Cassidys främsta talang är ett välsmort munläder. Denna begåvning har räddat honom vid ett flertal tillfällen. Dock inte denna gång. Stenhårde vd:n Nick Wyatt tvingar honom att  välja: Polisanmälan, med solklar fängelsedom, eller samarbete.

Adam väljer samarbete och utbildas till fullfjädrad företagsspion. Han tvingas infiltrera Wyatts huvudkonkurrent Trion Systems för att stjäla information om det superhemliga projektet aurora. Med de insideruppgifter han matas med från Wyatt, och med sin medfödda talang, stiger han snabbt i graderna på Trion. Han tjänar bra, kör Porsche och bor i en fashionabel lägenhet. Adam trivs med sitt nya liv, men hans hat mot Nick Wyatt och hans hejdukar bara växer. När han försöker bryta med sin uppdragsgivare upptäcker han att han är fast, fångad i en djävulsk fälla. Mardrömmen har börjat för Adam Cassidy …

Joseph Finder (hans namn uttalas med kort i) är före detta underrättelseofficer och medverkar i bland annat New York Times och Washington Post som utrikes- och säkerhetspolitisk skribent. Han har tidigare skrivit fyra böcker, av vilka titeln High Crimes låg på New York Times bästsäljarlista, och han räknas redan till de stora i genren.

Köpa boken?
Besök vår bokklubb på internet där du kan köpa Paranoia eller andra böcker av Joseph Finder.