9789170028632

ISBN - inbunden: 9789170028632
ISBN - pocket: 9789170029868
Orginaltitel: True Blue
Bandtyp: Inbunden
Sidantal: 464
Utgivningsdatum: 9 februari, 2011
Kategori: Spänning

Till varje pris

av: David Baldacci

Mason ”Mace” Perry var en kontroversiell polis i Washington tills hon blev kidnappad och ditsatt för ett brott hon inte begått. Hon förlorade allt – polisbrickan, karriären, friheten – och satt två år i fängelse. Nu är hon tillbaka på utsidan, fast besluten om en enda sak: att bli polis igen.

Hennes enda chans att komma tillbaka är att lösa ett stort fall på egen hand och därigenom bevisa att hon är värdig polisuniformen. Trots att hennes syster är polischef och står på hennes sida, måste hon arbeta i skuggorna. En hämndlysten federal åklagare gör nämligen allt för att skicka tillbaka henne till fängelset. Det är då Roy Kingman kommer in i hennes
liv.

Roy Kingman är en ung advokat som arbetade med samhällets mest utsatta medborgare innan han tog ett välavlönat jobb på en advokatbyrå i Washington. Mace och Roy träffas efter att han hittat liket efter en kvinnlig kollega på advokatbyrån.

Utredningen av advokatens död avslöjar överraskande hemligheter från både den privata och offentliga sektorn i huvudstaden. Det som började som ett rutinärende tar snart en fruktansvärd och oväntad vändning …

Pressröster om Till varje pris:

”Det här är starten för Baldaccis nya högklassiga bokserie med väl beskrivna karaktärer och en förträfflig historia.”
– Aftonbladet

”En ovanligt spännande berättelse med tvära kast i intrigen och huvudpersoner som det är lätt att känna lite extra för.”
– Nerikes Allehanda