Butler_Ohrlund-7698

Dan Buthler & Dag Öhrlund

Dan Buthler är född i Danmark och är förutom författare även civilekonom, med inriktning på marknadsföring och internet.

Dag Öhrlund är en svensk författare, journalist och fotograf som skrivit och medverkat i 20 böcker innan romandebuten med mord.net.

Författarduon skriver rappa och engagerade kriminalromaner om tiden vi lever i och de problem människor möter, kryddat med en dos samhällskritik. Med vass penna och samhällsengagemang har de tillsammans skrivit fem böcker om poliskommisarie Jacob Colt och hans kollegor.

Böcker


9789170028601

Jordens Väktare

Det stinker av frän rök och bensin. Han hör ljudet från en rasande brand och människor som skriker. Han anstränger sig för att komma ihåg var han är, och varför? Långsamt kommer delar av minnet tillbaka i fragment. Ukraina. Konvoj. … Läs mer

9789170028595

Ares tecken

Klockan är exakt 00.46 när Claudio Chavez avlider i ambulansen av skadorna från en brutal misshandel på Götgatan i Stockholm. Vid Chavez sargade kropp finner man en blodig papperslapp med en teckning av ett avbrutet manlighetstecken. Mordet blir ett fall … Läs mer