jonathan_hayes

Jonathan Hayes

Jonathan Hayes har många års erfarenhet som rättspatolog från sitt arbete vid rättsmedicinalverket i New York City och har vittnat i rättegångar sedan 1990.
Han är född i Bristol i England och utbildade sig till läkare vid University of London innan han flyttade till USA för att studera patologi vid Boston University Medical Center och rättsmedicin på rättsmedicinalverket i Miami.

Sedan 1993 har han undervisat vid New York University School of Medicine. Han föreläser om rättsmedicin i hela USA. Hayes medverkar i Martha Stewart Living och skriver regelbundet i New York Times, New York GQ, Gourmet och Food & Wine.
Han bor i New York City.

Böcker


9789170026942

En grym död

Den skicklige rättsläkaren Edward Jenner är tillbaka i denna explosiva uppföljare till Heligt blod. En grym död är en vass och laddad thriller som utspelar sig i en liten stad vid kusten där ingenting är som det verkar. Edward Jenner, … Läs mer

9789170026959

Heligt blod

Elfte september och det mardrömslika arbete som följde på katastrofen har lämnat djupa själsliga ärr hos rättsläkaren Edward Jenner. Han trodde att han hade lämnat rättsmedicinen för gott, men det bestialiska mordet på en collegestudent drar honom tillbaka. I en … Läs mer