sandra_gustafsson
Författarens webbsida:
www.sandragustafsson.se

Sandra Gustafsson

Sandra Gustafsson föddes 1972. Hon växte upp med en psykiskt sjuk mamma och en alkoholiserad pappa och tillbringade flera år i fosterfamilj och på barnhem.

Sandra studerade pedagogik vid Lärarhögskolan i Stockholm och socialpedagogik med inriktning på tonåringar. I mötet med barn och ungdomar med autism ökade intresset för autismliknande tillstånd, och hon fördjupade sina kunskaper inom området genom studier på Socialhögskolan. Därefter har hon bland annat arbetat som personlig assistent på en grundskola och på en terapiskola med miljöterapi som behandlingsform.

Idag föreläser Sandra om sin uppväxt för socialarbetare, pedagoger, poliser och elever i blandade årskurser. Hon bor i Stockholm, är gift och har två barn.

Maskrosungen har även getts ut i Danmark.

Sandra Gustafssons tredje roman släpps exklusivt på nätet. Du kan läsa Absorbera här!

Köp böcker av Sandra Gustafsson Internetbokklubben.

Följ Sandra här: www.sandragustafsson.se
Eller på Bokcirklars blogg.

Böcker


Maskrosungen, Sandra Gustafsson

Maskrosungen

Redan när Sandra föddes var hennes mamma psykiskt sjuk. När Sandra växer upp glider mamman allt djupare in i sin sjukdom och dessutom alkoholmissbruk. Hon pantsätter Sandras saker för att ha råd med vin och cigaretter. Det är Sandra som … Läs mer

9789170028120_svedd

Svedd

Helena är inspärrad. Hon har gått över gränsen, men vad är det hon har gjort? En gång i veckan får Helena träffa en psykolog och i samtalen med honom rullas sanningen upp bit för bit. Under flera år hade hon … Läs mer